All-on-4, All-on-6 fogpótlás akció!

Az All-on-4 most 100.000 Ft, All-on-6 most 150.000 Ft kedvezménnyel!

Nem kell tovább aggódnia ha foghiánnyal küzd vagy ha rögzítés nélküli protézise kényelmetlen, fájdalmas, mozog.  Az All-on-4 és az All-on-6 alatt implantátumra rögzített fogsort értünk.   Teljes fogatlanság esetén, illetve azokban az esetekben ajánljuk, amikor a meglévő fogakat el kell távolítani.

 

Az eljárás során 4, illetve 6 implantátummal biztosítható a teljes felső és/vagy alsó fogpótlás stabil rögzülése.  A foghiány miatti kellemetlenség elkerülése érdekében, két napon belül ideiglenes fogsort kap, amelyet csavarokkal rögzítünk az implantátumhoz. Ez az ideiglenes fogsor funkciójában és esztétikailag is nagyon hasonlít a természetes fogakhoz. Stabil, ezért műtét után használhatja már evéshez is. A gyógyulási idő fél év, eddig kell az ideiglenes fogsort használnia. Ennyi idő szükséges az implantátumok teljes csontosodásához, ezt követően kerül beültetésre a végleges porcelán fogakat tartalmazó szintén csavaros végleges fogsor, amely lehet cirkónium vagy fémkerámia is. 

Minden esetben szájsebésszel való előzetesen konzultáció és állapotfelmérés szükséges.  Az állcsontban levő csont mennyiségétől és az állcsont alkalmasságától függően, szájsebész fogszakorvos állapítja meg, hogy a két fogpótlás közül melyik alkalmazható.

Az All-on-4 vagy All-on-6 technológiák alkalmazásával a lehető legkevesebb implantátum beültetésével, rövid idő alatt látványos eredmény és jelentős életminőség javulás érhető el. Ne halogassa problémáját! All-on-4 most 150.000 Ft, és az All-on-6 most 150.000 Ft kedvezménnyel érhető el rendelőnkben! A fogászati kezelést Cetelem áruhitellel is rendezheti!
Kérjen időpontot már ma!

Az akció visszavonásig érvényes.