Budapesti rendelőnk

Professzionális fogászati kezelés megfizethető áron

2020. február elején nyitottuk meg 3 székes fogászati rendelőnket Budapest belvárosában, a VII. kerület Erzsébet Körút 44-46 szám alatt. Az épület az Erzsébet körút és a Dob u. sarkán található, bejárat az Erzsébet körút felől.

Rendelőnk tömegközlekedéssel a 4-6-os villamos Király utcai megállójától 50 m-re a Blaha Lujza tér felé érhető el.

Autóval érkezők a körút fizetős parkolóiban, illetve az Erzsébet körúton és a környező utcákban lévő parkolóházakban (Dob u.63. Garage, Care Park Kertész, Kertész u. 24.) hagyhatják gépjárműveiket.

A teljesen felújított és átalakított rendelőnkben 21 éves tapasztalattal és a ma elérhető legmodernebb technikákkal várjuk pácienseinket immár Budapesten is.

fogászati kezelések  három helyiségben zajlanak, a jelenleg elérhető legmodernebb diagnosztikus technikát biztosító digitális panoráma röntgengéppel.

Csapatunk minden tagja arra hivatott, hogy a beavatkozásokat olyan kellemessé, fájdalommentessé tegye, amennyire csak lehet. Munkatársaink a leginkább személyre szabott fogászati ellátástkínálják. 

Fogászati kezelések széleskörű választékát biztosítjuk az Ön számára, hogy egészséges és szép mosolyt varázsoljunk – a rutin kezelésektől kezdve az olyan komolyabb beavatkozásokig, mint az implantáció.

COVID_fogászat

A lehető legjobb eszközöket használjuk, és a legjobban képzett, legtapasztaltabb fogorvosokkal, implantológus doktorokkaldolgozunk együtt. Rendelőnk a fogászat legújabb innovációit kínálja, így garantáljuk a legszínvonalasabb kezelést.

A legjobb konzultációs szájsebészekkel és fogorvosokkal dolgozunk egy csapatban, hogy profi szakértői véleményt és professzionális fogászati ellátást biztosítsunk rendelőnkben. A H-Dent a legjobb ár-érték arányú szolgáltatást nyújtja.