Fogászati ​​röntgen

A H-Dent fogászati ​​klinikán minden röntgenvizsgálatot a legújabb és legmodernebb röntgenberendezéssel végzünk, amely kíméli a környezetet és időt takarít meg. A röntgenfelvételek azonnal rendelkezésre állnak a fogorvos számára elemzés céljából.
x-ray

A legtöbb fogászati ​​fertőzés csak kismértékben vagy egyáltalán nem okoz tüneteket, és nem észlelhető egy szokásos fogászati ​​ellenőrzés alkalmával . Ezért a röntgenvizsgálat elengedhetetlen része a száj és a fogak megfelelő vizsgálatának.

Mit lehet kimutatni a fogröntgennel?

A panoráma röntgennel vagy az intraorális röntgennel a fogorvos láthatja a foggyökerek csúcsait és a tömések alatti részeket, amelyek a felületi ellenőrzésen nem láthatóak. Ezenkívül a röntgen az állcsont és az állkapocs ízületi struktúrájának állapotát mutatja. Röntgenfelvétellel vizsgálják a fogászati ​​kötőszövetek és a fogak tartószerkezeteinek állapotát is.

A fogászati ​​ellenőrzéshez kapcsolódóan harapásröntgen is készül a fogak látható részeiről. A röntgenfelvételen a fogorvos láthatja a fogszuvasodást és annak előrehaladását, valamint a meglévő tömések esetleges problémáit.

Miért érdemes röntgenezni a fogait?

A kezeletlen fogakkal összefüggő fertőzések az általános egészségi állapotot is károsan befolyásolják .Az állkapocs-röntgen készítése körülbelül 3-5 évente, a gyakorlatban pedig mindig szükségszerűen egy aktuális fogászati ​​ellátás megkezdésekor javasolt.

Ez a vizsgálat különösen akkor fontos, ha a fogak gyökérkezelésen estek át , és tömve vannak. A megfelelő diagnózis igazolása érdekében orvosaink az összes állkapocs röntgenfelvételt elemzik.

x-ray-kezdo

A H-Dent fogászati ​​klinikán minden röntgenvizsgálatot a legújabb és legmodernebb röntgenberendezéssel végeznek, amely kíméli a környezetet és időt takarít meg. A röntgenfelvételek azonnal rendelkezésre állnak a fogorvos számára elemzés céljából.

A röntgen ára

A fogászati ​​röntgen árát árlistánkon találja amelyet ide kattintva megtekinthet.

Foglaljon időpontot fogászati ​​ellenőrzésre ,vagy hívjon minket  +36 46 505 144/ +36 30-535 1241 telefonszámon

Hozzászólások: