All-on-4, All-on-6 fogpótlás akció!

Az All-on-4 most 200.000 Ft, All-on-6 most 300.000 Ft kedvezménnyel!

 

Tartós és költséghatékony eljárások teljes foghiány esetén, 2 nap alatt! Nem kell tovább aggódnia ha foghiánnyal küzd vagy ha rögzítés nélküli protézise kényelmetlen, fájdalmas, mozog.  Az All-on-4-t és az All-on-6-et teljes fogatlanság esetén ajánljuk, illetve azokban az esetekben mikor a meglévő fogakat teljes egészében el kell távolítani.

 

Az eljárás során 4, illetve 6 implantátummal biztosítható a teljes felső és/vagy alsó fogpótlás stabil rögzülése.  A foghiány miatti kellemetlenség elkerülése érdekében, két napon belül ideiglenes fogsort kap, amelyet csavarokkal rögzítünk az implantátumhoz. Ez az ideiglenes fogsor funkciójában és esztétikailag is nagyon hasonlít a természetes fogakhoz. Stabil, ezért műtét után használhatja már evéshez is. A gyógyulási idő fél év, eddig kell az ideiglenes fogsort használnia. Ennyi idő szükséges az implantátumok teljes csontosodásához, ezt követően kerül beültetésre a végleges porcelán fogakat tartalmazó szintén csavaros végleges fogsor, amely lehet cirkónium vagy fémkerámia is. 

Minden esetben szájsebésszel való előzetesen konzultáció és állapotfelmérés szükséges.  Az állcsontban levő csont mennyiségétől és az állcsont alkalmasságától függően, szájsebész fogszakorvos állapítja meg, hogy a két fogpótlás közül melyik alkalmazható.

Az All-on-4 vagy All-on-6 technológiák alkalmazásával a lehető legkevesebb implantátum beültetésével, rövid idő alatt látványos eredmény és jelentős életminőség javulás érhető el. Ne halogassa problémáját! All-on-4 most 1.190.000 Ft helyett 990.000 Ft, és az All-on-6 1.690.000 Ft helyett, most 1.390.000 Ft áron érhető el rendelőnkben! A fogászati kezelést Cetelem áruhitellel is rendezheti!
Kérjen időpontot már ma!

Akció érvényessége: 2021.07.09.

Az ár a beültetett implantátumokat, ideiglenes fogsort és a rögzítéshez szükséges csavarokat tartalmazza, a végleges fogsort nem.