Munkatársak Budapest

Ismerje meg a H-Dent csapatát!

Dr Lajos Edit

Dr. Lajos Edit – Fogszakorvos

Dr. Lajos Edit a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végzett 1996-ban. Két évvel később Budapesten Fog- és Szájbetegségekből szakvizsgázott. Fő területei a konzerváló fogászat és a protetika, melyekben 21 éves gyakorlattal rendelkezik.

Dentálhigiénikus

Guba Henrietta - Klinikai fogászati higiénikus

2012 óta dolgozom a fogászat területén. Klinikai fogászati higiénikusként fontosnak tartom a megfelelő szájhigiénia kialakítását és annak fenntartását már egészen gyermekkortól kezdve. A kezelések során törekszem az oldott, feszültségmentes, családias légkör megteremtésére. Örömmel tölt el ha a pácienseim elégedetten, mosolyogva hagyják el a rendelőt.

Dr. Damjanovich László - Szájsebész

Fogtechnikusi szakképesítés után 2015-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi karán. A gyakorlati időmet a Szent János kórház Fül-Orr-Gége és Szájsebészeti osztályán töltöttem. 2021-ben szereztem Dentoalveoláris sebészetből szakvizsgát. Szakterületem az implantológia és csontpótlások, illetve az implantológiai fogpótlástan. Fogorvosként és szájsebészként igyekszem, hogy komplex, személyre szabott, a betegek elvárásainak megfelelő kezeléseket biztosíthassak. Célom, hogy a pácienseim mindig a lehető legalaposabb tájékoztatás után nyugodtan és bizalommal, félelem nélkül kezdjenek bele bármiféle szájsebészeti beavatkozásba.

Dr. Koncz Zsófia fogorvos

Dr. Koncz Zsófia - Fogszakorvos

2015-ben végeztem a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi karán, majd 2019-ben Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan szakvizsgát tettem a Semmelweis Egyetemen. A rendelőben nyugodt, bizalmi viszony kialakítására törekszem, mely hatással van a teljes kezelésre. A pácienseket tájékoztatom az előttük álló kezelésről, és a már elért eredményekről is. Fő érdeklődési területem a gyökérkezelés és az esztétikai fogászat, szívesen készítek esztétikus töméseket és pótlásokat. Célom, hogy pácienseimben ne csak a megfelelő szájhigiénia fontosságát, de a rendszeres fogászati kontrollok jelentőségét is tudatosítsam.

Tóth Auguszta Tamara

Recepciós

Dr Csatlos Judit

Dr. Csatlós Judit fogorvos

Dr. Csatlós Judit a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi karán végzett 2017-ben. Fő területei a konzerváló fogászat és a protetika.

Benkovics Judit

Fogászati szakasszisztens, Dentalhigiénikus

Juhász Gréta

Recepciós

bajzath-eva

Bajzáth Éva

Recepciós