Munkatársak Budapest

Ismerje meg a H-Dent csapatát!

Dr Lajos Edit

Dr. Lajos Edit – Fogszakorvos

Dr. Lajos Edit a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végzett 1996-ban. Két évvel később Budapesten Fog- és Szájbetegségekből szakvizsgázott. Fő területei a konzerváló fogászat és a protetika, melyekben 21 éves gyakorlattal rendelkezik.

Dr. Damjanovich László - Szájsebész

Fogtechnikusi szakképesítés után 2015-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi karán. A gyakorlati időmet a Szent János kórház Fül-Orr-Gége és Szájsebészeti osztályán töltöttem. 2021-ben szereztem Dentoalveoláris sebészetből szakvizsgát. Szakterületem az implantológia és csontpótlások, illetve az implantológiai fogpótlástan. Fogorvosként és szájsebészként igyekszem, hogy komplex, személyre szabott, a betegek elvárásainak megfelelő kezeléseket biztosíthassak. Célom, hogy a pácienseim mindig a lehető legalaposabb tájékoztatás után nyugodtan és bizalommal, félelem nélkül kezdjenek bele bármiféle szájsebészeti beavatkozásba.

Dr. Csernyán Vivien - Fogszakorvos

Fogorvosi diplomámat a Debreceni Egyetemen szereztem. Már az egyetemi éveim alatt is a páciens orientált kezelésre, és nyugodt légkör kialakítására törekedtem. Számomra fontos, hogy kezelés közben a pácienseim biztonságban érezzék magukat és minden kérdésükre választ kapjanak. Munkám során a fájdalommentes kezelés és a legesztétikusabb eredmény elérése a cél. Fő érdeklődési köröm a parodontológia és az esztétikai fogászat.

Godzsajeva Bettina - Dentálhigiénikus

2009-ben végeztem a Raoul Wallenberg Humán Szakképző iskolában, ezt követően a szakmai gyakorlatomat a Semmelweis Egyetem Oktatási Centrumában töltöttem. Dentálhigiénikusként feladatomnak tartom, hogy a szájápolással kapcsolatos tudásom átadjam, elérve ezzel a komolyabb fogászati problémák megelőzését. Örömmel tölt el ha a pácienseimet segíteni tudom a rendezett szájhigiénia kialakításában és annak fenntartásában. Különösen fontos számomra, hogy betegeim elégedetten és mosolyogva távozzanak.

Czirják Cintia - Recepciós

Dr Csatlos Judit

Dr. Csatlós Judit fogorvos

Dr. Csatlós Judit a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi karán végzett 2017-ben. Fő területei a konzerváló fogászat és a protetika.

Benkovics Judit

Fogászati szakasszisztens, Dentalhigiénikus

Juhász Gréta

Recepciós

bajzath-eva

Bajzáth Éva

Recepciós