Munkatársak Budapest

Ismerje meg a H-Dent csapatát!

Dr Lajos Edit

Dr. Lajos Edit – Fogszakorvos

Dr. Lajos Edit a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végzett 1996-ban. Két évvel később Budapesten Fog- és Szájbetegségekből szakvizsgázott. Fő területei a konzerváló fogászat és a protetika, melyekben 21 éves gyakorlattal rendelkezik.

Dr. Damjanovich László - Szájsebész

Fogtechnikusi szakképesítés után 2015-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi karán. A gyakorlati időmet a Szent János kórház Fül-Orr-Gége és Szájsebészeti osztályán töltöttem. 2021-ben szereztem Dentoalveoláris sebészetből szakvizsgát. Szakterületem az implantológia és csontpótlások, illetve az implantológiai fogpótlástan. Fogorvosként és szájsebészként igyekszem, hogy komplex, személyre szabott, a betegek elvárásainak megfelelő kezeléseket biztosíthassak. Célom, hogy a pácienseim mindig a lehető legalaposabb tájékoztatás után nyugodtan és bizalommal, félelem nélkül kezdjenek bele bármiféle szájsebészeti beavatkozásba.

Dr. Márton Ünige - Fogszakorvos

2015-ben végeztem a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Fogorvostudományi karán, majd 2020-ban Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan szakvizsgát tettem a Semmelweis Egyetemen. Számomra a szakszerű ellátás mellett fontos, hogy a pácienseim elégedetten, félelem és fájdalom mentesen távozzanak a kezeléseimről. Fő érdeklődési területem az esztétikai fogászat, de mellette kulcsfontosságúnak tartom a megelőzést és a megfelelő szájhigiénia népszerűsítését is.

Tóth Auguszta Tamara

Recepciós

Dr Csatlos Judit

Dr. Csatlós Judit fogorvos

Dr. Csatlós Judit a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi karán végzett 2017-ben. Fő területei a konzerváló fogászat és a protetika.

Benkovics Judit

Fogászati szakasszisztens, Dentalhigiénikus

Juhász Gréta

Recepciós

bajzath-eva

Bajzáth Éva

Recepciós