Kedves látogató. December 22-től január 2-ig zárva vagyunk. Első munkanap 2023. január 3.

RENDKÍVÜLI 70%-OS  KEDVEZMÉNY AZ EGÉSZSÉGÉÉRT!

MOST 5000 Ft helyett CSAK 1499 Ft-ért veheti igénybe csomagunkat a H-Dent Budapestnél!

szájrákszűrés akció

Az akciós csomag tartalma:
– szájüregi rákszűrés
– digitális panoráma röntgen
– fogászati konzultáció és tanácsadás
– személyre szabott kezelési terv elkészítése

A rendkívül kedvező csomagajánlatunk CSAK 2022. AUGUSZTUS 15-ÉIG vehető igénybe!
Ne késlekedjen, jelentkezzen be minél hamarabb, ne maradjon le erről a kivételesen kedvező ajánlatról!

A vizsgálat igénybevételéhez előzetes időpont egyeztetés szükséges! Küldje el elérhetőségét, kattintson az alábbi gombra és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Az üzenet szövegébe kérjük beleírni, hogy a SZÁJRÁKSZŰRÉS AKCIÓRA jelentkezik!

 

A csomagot igénylő minden páciensünknek az alábbi ÖSSZES vizsgálatot biztosítjuk Budapest egyik legmodernebb eszközökkel felszerelt rendelőjében:

Szájrákszűrés: Rendkívüli mértékben emelkedett az elmúlt időszakban a szájüregben és környékén előforduló, rosszindulatú elváltozások száma. Bár a sajtó viszonylag ritkán említi, mégis sajnos az élmezőnyben található hazánk a szájrák előfordulása és a halálesetek tekintetében.
Dr. Márton Ünige doktornő alaposan, minden részletre kiterjedően átvizsgálja a nyelvet, a szájüreget és környékét, hogy felderítse, van-e valamilyen kóros eltérés ezeken a területeken. A vizsgálat teljes mértékben fájdalommentes, így a fájdalmat kevésbé elviselőknek sem kell tartania ettől a vizsgálattól.

Digitális panoráma röntgen elkészítése: A pontos diagnózis felállításához elengedhetetlen a röntgenfelvétel készítése. A panoráma röntgen egy olyan képalkotó technológia, amely segítségével egyszerű és gyors módon kaphatunk képet az alsó és felső állcsontról. A röntgenfelvétel megkönnyíti a legmegfelelőbb diagnózis felállítását, melyet egy erre elkülönített röntgen-szobában elvégzünk. A folyamat során nem kell tartania káros mértékű sugárzástól, a felvételt biztonságos körülmények között végezi mindig mosolygós asszisztensünk. Az elkészült röntgenfelvétel a jelenlegi akciós ajánlatban nem elvihető, így az jelen esetben az állapotfelmérés és diagnózis felállítását szolgálja, így az a fogászatunkon marad.

Fogászati konzultáció: az elkészült röntgenképet a kezelőszék monitorára vetítve Önnel együtt végzi a doktornő annak kiértékelését, így Ön nemcsak szóban hallja az információkat, hanem a képen is láthatja fogai, állcsontja állapotát, az esetleges elváltozásokat. Kérdéseire készséggel válaszol a doktornő és számos hasznos jó tanáccsal ellátja fogai épségének megvédése érdekében.

Személyre szabott kezelési terv elkészítése: a konzultáció során talált esetleges elváltozások és fogproblémák kezelését illetően a doktornő részletes kezelési tervet készít az Ön állapotának megfelelően. Ez az Önre szabott kezelési terv tartalmaz minden olyan jövőbeni javasolt kezelést, vizsgálatot, melyet a doktornő szükségesnek lát egészsége megőrzése érdekében. A kezelési terv birtokában Ön dönthet arról, visszalátogat-e hozzánk egy későbbi időpontban és a szükséges kezeléseket elvégezve biztosítja-e fogai, szájürege egészségét hosszú távon.

Rendelőnk elérhetősége:
1073 Budapest, Erzsébet körút 44-46. (Az épület az Erzsébet körút és a Dob u. sarkán található, bejárat az Erzsébet körút felől).

Rendelőnk tömegközlekedéssel a 4-6-os villamos Király utcai megállójától 50 m-re a Blaha Lujza tér felé érhető el.

Nyitva tartás:
Hétfőtől-Péntekig: 8.00-20.00 között.

VÁRJUK SZERETETTEL AZ EGÉSZSÉGES MOSOLYÁÉRT!

Kérjen időpontot telefonon vagy tegye fel kérdését. Várjuk hívását!