Miért válasszam az All-On-4 implantátumot?

Amennyiben súlyos foghiánnyal küzd az All-On-4 fogászati implantátum segíthet visszaállítani mosolyát. A H- Dent fogorvosi rendelőiben ezt az innovatív fogpótlási megoldást kínáljuk azon pácienseinknek, akik szeretnék visszakapni ragyogó mosolyukat. Valósítsuk meg együtt álmai mosolyát, keressen minket bizalommal!
all-on3

Amennyiben súlyos foghiánnyal küzd az All-On-4 fogászati implantátum segíthet visszaállítani mosolyát. Íme néhány fontos információ amit érdemes tudni az eljárásról.

Az All-On-4 implantátum a hiányzó felső vagy alsó fogak végleges pótlására szolgál.

all-on_1.jpg

Alkalmas lehet azoknál akik:

  • jelentős foghiánnyal küzdenek
  • rossz fogakkal vagy előrehaladott fogínybetegségben szenvednek
  • kényelmetlen a meglévő fogsoruk 

Az eljáráshoz négy implantátum szükséges – kettőt az állkapocs elülső részén, kettőt pedig hátul helyezünk el. Az implantátumok együtt egy sor maradandó fogat rögzítenek a helyükre. Az eljárást általában helyi érzéstelenítéssel vagy szedációval végzik orvosaink.

Mik az előnyök?

  • Esztétika: Az All-On-4 fogimplantátum gyorsan javíthatja mosolyát. Így magabiztosabban és boldogabban töltheti a mindennapokat.
  • Egészség: Idővel a hiányzó fogak csontvesztést és az arcszerkezetek gyengeségét okozhatják. A fogimplantátumok megadják az állkapocsnak azt a támogatást amelyre szüksége van ahhoz, hogy hosszabb ideig egészséges és erősebb maradjon.
  • Kényelem: Az All-On-4 fogimplantátum segítségével könnyebben megrághatja és elfogyaszthatja azokat az ételeket, amelyeket szeret. Az eljárásnak köszönhetően ez a fogbeültetés hosszú távon kényelmesebb,mint a kivehető társaik.

Miért válasszam az All-On-4 fogászati Implantátumot a hagyományossal szemben?

Költség: Az All-On-4 beavatkozás olcsóbb lehet, mint a hagyományos implantátumok, mivel maga az eljárás sokkal kevesebb időt vesz igénybe.

Kényelem: Több eljárás helyett egyetlen kezeléssel javítjuk mosolyát. 

Gyógyulás: Rövidebb gyógyulási időre lehet számítani, mint hagyományos társaiknál. Az All-On-4 fogbeültetési eljárással a páciensek 2-3 napon belül folytathatják a szokásos tevékenységüket. Az első napokban ajánlott az  egyszerűbb , lágyabb ételek fogyasztása. 

Tisztítás: Nem igényel különleges karbantartást. Napi kétszeri fogmosás és a rendszeres fogászati kontroll mellett fogai egy életen át tartósak lesznek.

all-on2.jpg

All-On-4 a H-Dentnél

A H- Dent fogorvosi rendelőiben ezt az innovatív fogpótlási megoldást kínáljuk azon pácienseinknek, akik szeretnék visszakapni ragyogó mosolyukat.
Valósítsuk meg együtt álmai mosolyát, keressen minket bizalommal!

Hozzászólások: