Vélemények

"Kedves, részletes állapotfelmérés. Teljeskörű tájékoztatás."
Konkoly Mariann
"Fogkő eltávolításon voltam itt első alkalommal, szép munkát végzett a doktornő. Mindenki nagyon kedves. Ha van kérdésem, azt kielégítően megválaszolják. Csak ajánlani tudom."
Técsi Réka
"Szuper hely, tisztaság, profizmus!"
Stima Szandra
"Kedves, segítőkész, szakértő csapat. Gyors és profi kezelést kaptam. Csak ajánlani tudom őket."
Szabó Anett
"Mint rajtam kívül sokan, Én is féltem a fogorvosi beavatkozásoktól de évek óta ide járok és nincs okom fèlni mert tudom, hogy jó kezekben vagyok és 100% bizalommal ülök be a fogorvosi székbe."
Lipusz-Szarka Klaudia
"A szolgáltatás minőségével maximálisan elégedett vagyok, nagyon kedvesek és precizek."
Gál Tibor
"Maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatással. Kellemes környezetben történt várakozás. Figyelmesen, profin dolgozó doktorúr. Korrekt tájékoztatás. Ajánlom másoknak is."
Hódi Péter
"Tapasztalt és kedves Asszisztensek, Orvosok dolgoznak itt. Évek óta ide járok, csak ajánlani tudom őket! Eddig féltem az injekciótól de doktorNő olyan szépen kezelte ezt is, hogy aligha volt érezhető ami nagyon pozitív dolog."
Tóth Brigitta
"Egyik fogam letörését követően vettem igénybe a szolgáltatásukat. Nagyon meg voltam elégedve a hozzáállásukkal, szakértelmükkel és teljeskörű tájékoztatásukkal, ezért azóta az elöregedett töméseket is kicseréltettem. Teljesen elégedett vagyok!"
József Gábor
"Az elmúlt hetekben jártam a miskolci fogászaton, a doktornő nagyon kedves volt és mindenről teljes körűen tájékoztatott. Több dolog miatt is vissza kell még járnom. Remélem a kezelések lezárultát követően is elégedett leszek."
Molnár Tímea
"Számomra az is előny ha nem kell hónapokat várni előjegyzésre !Már 2x jártam itt fogkőeltávolításon kedves profi szakemberek fájdalommentesen és precízen dolgoznak .Mindenkinek ajánlom ! Dr Csatlós Judit doktornőnél voltam. Hálásan köszönöm 🥰"
Kosnyíder Zsuzsi
"Páciens központú, jól szervezett szolgáltatás. A fogkőleszedés nagyon alapos, profi volt, kezelés közben folyamatosan tudtunk egyeztetni a kezelővel a folyamatról. Ma egy komplikáltabb húzás volt, itt is teljesen páciensközpontú, alapos kezelést kaptam az orvostól. Remélem nem is lesz komplikáció. Amennyiben valakinek fogorvosi kezelésre, fogkőleszedésre vagy csak kontrollra van szüksége így csak ajánlani tudom a helyet. Röntgen helyben, azonnali kiértékeléssel s mire a dokihoz jutsz a másik ajtónál, addigra a monitoron már ő is látja kezelés közben. 5 csillag."
Szabados László
"Régebb óta visszajáró vendége vagyok a fogászatnak. Legutóbb fogkőeltávolításon jártam a Miskolci klinikán. Pontosan érkeztem a lefoglalt időpontra, pár perc várakozás után be is jutottam. Kedves segítőkész volt a doktornő és egy teljeskörű kezelést kaptam."
Tóth Balázs
"Rendkívül professzionális csapat, modern, jól felszerelt rendelő, kedves, figyelmes kiszolgálás. Tudom ajánlani őket."
Vigh George
"Rendkívül ember és páciens központú csapat. Empátiájukkal a fogászattal való félelmet szerte foszlatják hamar. 2 éve visszajáró páciensük vagyok. Munkájuk kíváló, gyors, precíz."
Medveczky Krisztina
"Köszönöm Csatlós doktornőnek a kedvességét,széleskörű szakértelmét. Nagyon alapos, odafigyelő. Minden kezelés előtt megkaptam a kellő információt, arról mi fog történni, tanácsokkal is ellátott. Ajánlom a H-dent fogászatot. Figyelmesek, rugalmasak. A környezet tiszta, rendezett, kellemes.."
Jurth Tímea
"Hosszú évek óta családtagjaimmal együtt ide járunk kezelésekre. Az időpontegyeztetések rugalmasak, rövid a várakozási idő. A kezelés elötti figyelemfelhívó sms praktikus segítség. A recepciós kedvesen, mosolyogva segítőkészen fogad, a számlázás, fizetés pontos, gyors. A kezelések elött a szükséges tájékoztatás teljeskörű, érthető. A röntgen, Ct helyben, azonnali elvégzése, a felvételek cd-n átadása korrekt. A fogászati kezelésekkel, az eredménnyel teljesen elégedett vagyok, ezért járok vissza évek óta. Maximálisan ajánlott!"
Fodor László
"Mindig kedves és figyelmes ellátásban részesülök. Dr. Csatlós Judit és maga a fogászat dolgozói is minőségi munkát végeznek. Fájdalom vagy szorongás már nincs az én esetemben a fogorvosnál."
Fülöp Csilla
"Dr Maros Gergely doktorúr megmentette egy első fogamat és nem kellett fogpótlást csinálni. Ezzel nemcsak a fogam maradt meg, de a fogpótlással járó költségeket is "megúsztam". Köszönöm szépen a lelkiismeretes munkáját!"
Kovács Boglárka
"Nagyon pozitív élményben volt részem a H-dent fogászaton. Fogfehérítő kezelésen vettem részt, Benkovics Judit dentálhigiénikusnál. Nagyon kedves, közvetlen, alapos szakember és mindemellett fantasztikus munkát végzett. A fogaim gyönyörűek lettek! Köszönöm szépen"
Balla Zsanett
"Nagyon pozitív élményben volt részem a H-dent fogászaton. Fogfehérítő kezelésen vettem részt, Benkovics Judit dentálhigiénikusnál. Nagyon kedves, közvetlen, alapos szakember és mindemellett fantasztikus munkát végzett. A fogaim gyönyörűek lettek! Köszönöm szépen"
Balla Zsanett
"Nagyon meg voltam elègedve a kezelèsekkel. A doktornő kedves, türelmes, figyelmes volt. Az asszsztens, recepciós hölgyek is nagyon segítőkèszek, ès kedvesek voltak. Szívesen ajánlom a h- dent fogászatot."
Vargáné Emese
"Kedves, gyors, szakszerű ellátás, kellemes környezetben. A doktornő mindent elmagyaráz érthetően. Az időpontot pontosan tartják, néhány percnél tovább sosem várakoztam. Mindenkinek csak ajánlani tudom!"
Kállai Klaudia
"Csak jót tudok írni.Profi gyors fájdalom mentes.és ami nagyon fontos az ügyfél érdekét nézi nem a profitot."
Kohut Krisztián
"Ennyire profin felszerelt fogászati rendelővel (panoráma röntgen, CT) még nem találkoztam. Abszolút fájdalommentes gyökérkezelést kaptam, a doktornő egy tündéri ember, a többi dolgozó is nagyon barátságos. A hangulat szuper, és nem mellékes, hogy az árak nagyon korrektek! Többé nem mumus a fogászat, bátran megyek a következő kezelésre.:)"
Zakhar Ildikó
"Már az időpontfoglaláskor is előzékenyek és kedvesek voltak .Amikor megjelentem a kezelésre egy barátságos légkör fogadott.A doktor úr hozzáállása, szakmai felkészültsége ,empátiája rendkívüli. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"
Vinter Imre
"Fog húzáson voltam. Az orvos megnyugtató és türelmes volt. Pontos precíz munkát végzett, elégedett vagyok."
Brezniczki János
"A rendelő szép és tiszta, a kezelés időben elkezdődött az ott dolgozók kedvesek! A kezelés fájdalommentes volt . Mindenkinek csak ajánlani tudom !"
Szabó Péter
"Többször is jártam már itt, különböző problémák miatt. A csapat és a fogorvosnő nagyon hozzáértőek és profi munkát végeznek, emellett nagyon kedvesek is. Mindig jó érzéssel távoztam."
Kiss Tímea
"Probléma esetén mindig ezt a fogászatot választom. Nagyon jól felszerelt! A kedves és nagy tudású doktornő által mindig a legjobb megoldást sikerül megtalálnom!"
Rögler Gáborné
"Mindig kedvesek voltak, alaposak. Minden alkalommal érdeklődők és kifejezetten együttműködők. Köszönöm a jó hangulatot!"
Gömöri Márta
"Elégedett vagyok, mert, gondos precíz munkát végeztek. Garanciálisan javított új fog színét gondosan ellenőrizték, és fogtechnikának visszaküldték javításra."
Szalay Tamás
"Kedvesen, precízen, oda figyeléssel foglalkoztak velem. A dr.Nő akinél voltam nagyon aranyos, az asszisztenssel együtt. Csak ajánlani tudom őket! 🤗🤗"
Popik Zsuzsanna
"Ma jártam itt először. Fogkőeltávolításra jöttem.Szép környezetben kedves személyzettel,kaptam egy fájdalommentes kezelést. Köszönöm 🙂"
Csávásné Bea
"Második éve hogy a H-Dent Fogászatot választom. Nagyon kedvesek az ott dolgozók és elégedett vagyok a munkájukkal."
Tallós Petra
"Többszőr voltam már kezelésen, precízek, pontosak. Kedvesek, közvetlenek."
Thury Attila
"Nagyon profi, kedves és fájdalommentes szolgáltatás! Csak ide megyek a következő alkalommal is."
Jáborszky Péter
"Gyermekkoromtól féltem a fogorvostól. Amióta ide járok félelem nélkül megyek minden alkalommal. Fantasztikusak.."
Urbán Edina
"Igényes rendelő, kedves kiszolgáló személyzet, jó munkát végeztek."
István
"Megbeszéltek szerinti időben. Érthetően elmagyarázott kezelési folyamat. Korrekt árajánlat."Pöpec""
Farkas Béla
"Kedvesek, gyorsak, figyelmesek. Elég gyakran járok, és mindennel meg vagyok elégedve."
Seper Gréta
"Szakszerű, minőségi munkát végeztek immár többedszer a szakemberek! Nyugodt szívvel térek vissza minden alkalommal."
Szabó Krisztián
"TB kezelésen magánorvosi szintű ellátás. Nagyon kedves fogorvos."
Cseh Eszter
"Amit tapasztaltam: precíz, emberközpontú, szakmai szemléletű hozzáállás. Amit nem tapasztaltam: probléma."
Bájer Máté
"Kedves, nyugodt, precíz a doktornő. Úgy gondolom, jól választottam."
Simon Márti
"Nagyon prezíc ellátás, kedvességgel ötvözve."
Berecz Dalma
"Nagyon köszönöm a gyors akut segítséget!"
Pásztor Ildikó
"Mindenkinek ajánlom,aki jó fogorvost és szuper felszereltségü rendelőt keres.Edit doktornőnek köszönet mindenért!"
Pásztor Margit
"Nekem nagyon szimpatikusak voltak, nem éreztem fájdalmat a kezelések alatt! Bátran ajánlom mindenkinek! :)"
Farkas Lilla
"Kiváló, precíz munka, fájdalommentesen. Köszönöm!"
Molnár Bálint
"Konzultáción jártam. Köszönöm a profizmust és a kedvességet."
Tőkés Edina
"Jól dolgozik a doktor úr akinél voltam. Nagyon kedvesek."
Juhász Krisztina
"Ajánlani tudom kedvesek, figyelmesek, kellemes környezet!!!!"
Balogh Krisztina
"Pontos, precíz és szinte fájdalom mentes kezelés, foghúzás."
Györe Roland
"Minden szempontból tökéletes ellátást kaptam.."
Varga Zoltánné
"Precíz gyors munka + szuper kedves alkalmazottak."
Berkes Virág
"Gyors ,precíz és fájdalom mentes🙂"
Fischer Anna
"Mindenkinek csak ajánlani tudom!"
Remias Róbert
"Szuper"
Balogh Zoltán

Önt is szeretettel várjuk a HDent rendelőjében, Miskolcon!

Amennyiben kérdése merül fel, keressen minket és örömmel állunk rendelkezésére:

Telefonon is elérhetők vagyunk:

Telefon:  +36 46 505 144

Mobil:  +36 30-535 1241

Címünk: 3525 Miskolc, Kis-Hunyad u. 6.

Küldjön üzenetet e-mailen, vagy üzenetküldőnkön keresztül, és mi egy munkanapon belül válaszolunk rá! Ha szeretné, hogy visszahívjuk, a webmail-felületen azt is jelezheti!

E-mail: miskolc@h-dent.hu