5 ok amiért jó ajándék a fogászati kupon karácsonyra

Első pillanatban furcsa ajándékötletnek tűnik – a megszokott új pulóver, parfüm vagy wellness hétvége helyett – egy fogászati kupon karácsonyra, de összeírtuk, hogy miért nem az, és miért ajándékozzon bátran mosolyt, szép fogakat, egészséget karácsonyra. ajikartya.jpg A karácsonyi ajándékok titka Amíg gyerekként mindenki a mi kívánságunkat leste és a Jézuska valóban azt hozta, amire vágyunk – vagy amire igazán vágytunk – felnőttkorra ez megváltozik, és mi is hajlamosak vagyunk „valamit venni, ami jó lesz” a nagyinak, a papának, néha egymásnak is. Kegyetlenül hangzik. De sokszor igaz. És ekkor történik meg az, hogy a nagyi áll, mosolyog karácsonykor, aztán elteszi a pulcsit, a sálat, és az egyéb kapott ajándékokat oda, ahová tavaly, és tavalyelőtt is tette a többit. Pedig ha csak egy kicsit eltávolodunk az üzlet polcain található termékektől, és belegondolunk, hogy akár ajándékozhatunk egészséget is, máris jobban örülne a megajándékozott. Össze is gyűjtöttük, hogy szerintünk miért jó ajándék karácsonyra fogászati kupon. Ezért jó ajándék karácsonyra a fogászati kupon 1: Mert nem kupont, egészséget ajándékozunk. Egészen egyszerűen úgy kell gondolkodnunk, hogy egészséget ajándékozunk amikor fogászati kupont vásárolunk szóljon is az akármilyen szolgáltatásra. És így azonnal máshogy hangzik, igaz? 2: Mert nem vette volna meg magának Az a jó karácsonyi ajándék, ha olyat ajándékozzunk, amit a megajándékozott nem feltétlen vett volna meg magának. Az igaz, hogy egy wellness hétvége, vagy egy szabástanfolyam is lehet meglepetés, de az, ha mosolyt ajándékozunk, ennél is jobb. 3: Mert 100%, hogy hasznos Ha valaki kap egy fogászati kupont akkor vagy azért hasznos ajándék, mert kiderül, hogy minden rendben van a fogaival, nincs ok beavatkozni, vagy azért, mert időben kiderülhet az, hogy milyen beavatkozásokra van, és lehet szüksége. 4: Mert bármire felhasználható Mert a legtöbb fogászati kupon olyan, mint egy bankkártya: bármire felhasználható, így egyszerre nem egy, hanem akár több ajándékot is kapott, aki kapta, hiszen ő dönti el mi számára a legfontosabb. 5: Mert hozzájárulhat a hosszabb kezelés költségeihez Egy egy hosszabb fogászati kezelés lehet költséges. A megajándékozott biztosan fog örülni annak, ha ehhez a költséghez hozzájárul egy olyan kuponnal amelyik segíti elérni a céljait: a tökéletes fogsort.
gift-card-kezdo

Első pillanatban furcsa ajándékötletnek tűnik – a megszokott új pulóver, parfüm vagy wellness hétvége helyett – egy fogászati kupon karácsonyra, de összeírtuk, hogy miért nem az, és miért ajándékozzon bátran mosolyt, szép fogakat, egészséget karácsonyra.

gift-card-1

A karácsonyi ajándékok titka

Amíg gyerekként mindenki a mi kívánságunkat leste és a Jézuska valóban azt hozta, amire vágyunk – vagy amire igazán vágytunk – felnőttkorra ez megváltozik, és mi is hajlamosak vagyunk „valamit venni, ami jó lesz” a nagyinak, a papának, néha egymásnak is.

Kegyetlenül hangzik. De sokszor igaz.

És ekkor történik meg az, hogy a nagyi áll, mosolyog karácsonykor, aztán elteszi a pulcsit, a sálat, és az egyéb kapott ajándékokat oda, ahová tavaly, és tavalyelőtt is tette a többit.

Pedig ha csak egy kicsit eltávolodunk az üzlet polcain található termékektől, és belegondolunk, hogy akár ajándékozhatunk egészséget is, máris jobban örülne a megajándékozott. Össze is gyűjtöttük, hogy szerintünk miért jó ajándék karácsonyra fogászati kupon.

Ezért jó ajándék karácsonyra a fogászati kupon

1: Mert nem kupont, egészséget ajándékozunk.

Egészen egyszerűen úgy kell gondolkodnunk, hogy egészséget ajándékozunk amikor fogászati kupont vásárolunk szóljon is az akármilyen szolgáltatásra. És így azonnal máshogy hangzik, igaz?

2: Mert nem vette volna meg magának

Az a jó karácsonyi ajándék, ha olyat ajándékozzunk, amit a megajándékozott nem feltétlen vett volna meg magának. Az igaz, hogy egy wellness hétvége, vagy egy szabástanfolyam is lehet meglepetés, de az, ha mosolyt ajándékozunk, ennél is jobb.

3: Mert 100%, hogy hasznos

Ha valaki kap egy fogászati kupont akkor vagy azért hasznos ajándék, mert kiderül, hogy minden rendben van a fogaival, nincs ok beavatkozni, vagy azért, mert időben kiderülhet az, hogy milyen beavatkozásokra van, és lehet szüksége.

gift-card-kezdo

4: Mert bármire felhasználható

Mert a legtöbb fogászati kupon olyan, mint egy bankkártya: bármire felhasználható, így egyszerre nem egy, hanem akár több ajándékot is kapott, aki kapta, hiszen ő dönti el mi számára a legfontosabb.

5: Mert hozzájárulhat a hosszabb kezelés költségeihez

Egy egy hosszabb fogászati kezelés lehet költséges. A megajándékozott biztosan fog örülni annak, ha ehhez a költséghez hozzájárul egy olyan kuponnal amelyik segíti elérni a céljait: a tökéletes fogsort.

Hozzászólások: