A professzionális fogfehérítés előnyei

A professzionális fogfehérítés nagyszerű módja annak, hogy mosolya pillanatok alatt a legszebb legyen. Nemcsak a leggyorsabb és leghatékonyabb eredményeket nyújtja, hanem hosszabb távú előnyöket is kínál az otthoni kezelésekhez képest.
professszionális feherites

Úgy tűnik, manapság mindenki a csillogó fehér mosolyra törekszik. Minden eddiginél több módszer létezik ennek elérésére. A fogászati kezelésektől az otthoni használatra gyártott termékekig számos lehetőség kínálkozik azok számára, akik szeretnék fényesebbé tenni fogaikat.Az egyik legnépszerűbb lehetőség a professzionális fogfehérítés. 

Mi okozza a fogfoltokat?

Számos dolog okozhat fogfoltokat, például a kávé, a tea, a vörösbor és a dohányzás. A fogfoltok további gyakori okai bizonyos gyógyszerek és az öregedés.
Azonban a fogfoltokat a fogak nem megfelelő ápolása is okozhatja. Ha nem mosod és nem használsz fogselymet rendszeresen, lepedék rakódhat le a fogakon ami fogkővé keményedhet. A fogkő egy sárgásbarna anyag, amely elszínezi a fogakat.

A különböző típusú fogfehérítési eljárások

Számos különböző típusú professzionális fogfehérítési eljárás áll rendelkezésre. A legelterjedtebb a fehérítés, amely kémiai oldattal távolítja el a foltokat a fogakról. Az ilyen típusú eljárásokat általában fogorvosi rendelőben végzik.

Egy másik lehetőség a porcelán vagy kerámia foghéjak amelyek a fogak elülső részéhez vannak ragasztva. Ezek a foltos vagy elszíneződött fogak elfedésére használhatók.

Végül léteznek olyan koronák amelyek az egész fogra illeszkedő “sapkák”. Ezek különféle anyagokból készülhetnek, beleértve a porcelánt és a kerámiát is. Ezt a megoldást gyakran használják a sérült vagy romlott fogak helyreállítására is.

A fogfehérítés előnyei

Ha a fogfehérítést fontolgatja, felmerülhet a kérdés, hogy megéri-e a befektetést. A professzionális fogfehérítés költséges lehet, de számos előnye van, amelyek miatt megéri.
Íme a professzionális fogfehérítés előnyei:

1. Fehérebb fogak

Ez nyilvánvaló előnynek tűnhet, de ennek ellenére érdemes megemlíteni. A professzionális fogfehérítés egyetlen kezelés alatt észrevehetően fehérebb fogakat eredményezhet. Ezzel szemben a vény nélkül kapható fehérítő termékek használata hetekig vagy akár hónapokig is eltarthatnak így a hatásuk is később lesz észrevehető.

2. Tartós eredmények

A professzionális fogfehérítés másik nagy előnye, hogy az eredmény hosszú ideig tart. A vény nélkül kapható termékeknél előfordulhat, hogy az eredmények megőrzéséhez rendszeresen fehérítenie kell a fogait, de a professzionális fogfehérítéssel már egyetlen kezelés után hónapokig vagy akár évekig is élvezheti ragyogó mosolyát.

professzionális2

3. Biztonságosabb, mint az otthoni módszerek

Amikor a fogak fehérítéséről van szó, fontos a biztonság és a fogzománc károsodásának elkerülése. A legjobb, ha a fogfehérítést olyan szakemberekre bízza, akik tapasztalattal és képzettséggel rendelkeznek a biztonságos fogfehérítésben. A barkácsolási módszerek, mint például a szódabikarbóna vagy a hidrogén-peroxid használata károsak lehetnek a fogakra, ha helytelenül használják.

Következtetés

A professzionális fogfehérítés nagyszerű módja annak, hogy mosolya pillanatok alatt a legszebb legyen. Nemcsak a leggyorsabb és leghatékonyabb eredményeket nyújtja, hanem hosszabb távú előnyöket is kínál az otthoni kezelésekhez képest. Fontos megjegyezni, hogy bár a professzionális fogfehérítés költséges lehet, a fehér és ragyogó mosoly fenntartásának költsége a fogorvos rendszeres látogatásával alacsonyabb lesz, mintha más módszereket, például vény nélkül kapható termékeket vagy otthoni praktikákat próbálna ki.

A professzionális fogfehérítés egészségügyi előnyökkel jár – miért ne próbálná ki?

Hozzászólások: